Ušao u 65., izašao u 80. minuti i to – jedva na vlastitim nogama, uz pomoć doktora Bahtijarevića i fizioterapeuta Vatrenih… Nikola Vlašić (22) u Slovačkoj je zabio prvi od četiri ‘vatrena’ gola, u Rijeci inicirao preokret golom za 1-1, a u utorak u Puli protiv Gruzije doživio ozljedu koja je izgledala jako ružno, ali: izgleda da se, srećom, ne radi o težem problemu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Gruzijac koji me ozlijedio skliznuo je po mokrom travnjaku, nije bilo namjerno. Udario me u potkoljenicu, mislio sam da je nešto ozbiljno, ali ipak mislim da nije. Napravit ću još rendgen no mislim da nije fraktura, vidite da hodam. Nadam se da nije preozbiljno – pričao je nakon utakmice Vlašić, sa povezom oko potkoljenice.

– Mislim da smo bili bolji od Gruzije i da smo trebali zabiti više golova – kratko je prokomentirao 2-1 protiv Gruzijaca po pulskoj kiši.

KOMENTAR

Niksi, drži se! Položili su test, ali kome trebaju te utakmice?!

Vlašić kraju privodi sezonu iz snova, i u CSKA i među “vatrenima”. Prelazak iz Evertona u Moskvu pokazao se kao pun pogodak.

– Nisam baš očekivao i razmišljao o tome, idem utakmicu po utakmicu. Tako uvijek razmišljam, ali misli da su se desile stvari koje nitko nije očekivao i nadam se da ću nastaviti na tom nivou – rekao je Niksi za Novu TV.

U posljednjih šest mjeseci splitski je veznjak dao pet golova za A i mladu reprezentaciju. Niksi poteže metar-dva van šesnaesterca, udarci nisu razorni, ali… Svi idu u ‘malu mrežicu’.

– Samo potegneš i gađaš mali kut. Treba pucati, to je najlakši način da zabiješ – smijehom se od sjajne reprezentativne 2019. oprostio Nikola Vlašić.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr