VAŽI ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA, A SAD JE DOKAZALA DA JE BOMBA: Zbog ovog je iznenadila muškarce, a kada vidite donji dio neće vam biti dobro

24h.ba
U ovoj odjevnoj kombinaciji pokazala je sve svoje atribute i dokazala da ipak izgleda

U ovoj odjevnoj kombinaciji pokazala je sve svoje atribute i dokazala da ipak izgleda

Ona je za ovu priliku odabrala neobičnu kreaciju, kombinaciju kimona i kupaćeg kostima. Haljina je imala duboki šlic, pa su njene duge noge bile u prvom planu, a i dubok deklote je takođe bio vrlo upečatljiv.

Četrdesetpetogodišnja britanska glumica Kejt Bekinsejl važi za jednu od najljepših žena na svijetu, a u centru pažnje se našla na dodjeli nagrada u Londonu kada je crvenim tepihom prošetala u više nego provokativnom izdanju.

Ona je za ovu priliku odabrala neobičnu kreaciju, kombinaciju kimona i kupaćeg kostima. Haljina je imala dubok šlic, pa su njene duge noge bile u prvom planu, a i dubok dekolte je također bio vrlo upečatljiv.

Lijepu Kejt već godinama prate kritike da je previše mršava, čak i anoreksična, ali nju to nije mnogo pogodilo, a u ovoj odijevnoj kombinaciji pokazala je sve svoje atribute i dokazala da ipak izgleda fenomenalno.

Ona ima kćerku iz braka sa kolegom Majkolom Šinom, a 2004. godine se udala za reditelja Lena Vajzmena, ali se taj brak završio prije dvije godine.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...