“Već preko 15 godina radim kao ginekolog i prošle sedmice, srijeda, na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli imati djece, te da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje.

 

Pregledima sam utvrdio da je ipak gospadja imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 eura samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odma ostavio, razveo bi se od nje.

 
Realno 500 eura danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

Nisam želio uopšte da budem taj koji će nekome nanijeti nesr eću i tugu u život, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji.”

(Izvor: Ispovesti.com)

Više saznajte na izvornom linku: – “Već preko 15 godina radim kao ginekolog..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.