Proteklih dana pristigle su hvale vrijedne donacije sa raznih strana, i od sadašnjih i budućih suradnika.

Naime, Berlin-Chemie A.G. predstavništvo u BiH je doniralo Domu zdravlja 200 komada višekratnih maski, 200 komada higijenskih rukavica, te 1l dezinfekcionog sredstva (koncentrat).

Alma Ras kompanija, naš domaći brend je donirala 700 maski i od srca im hvala što su se između ostalih koje su darovali, odlučili da dobar dio doniraju i DZ Bihać.

Mikrofin-Mikrokreditno društvo je doniralo 1000 komada zaštitnih maski i na taj način su uveliko pomogli ustanovi u ovim teškim vremenima.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.