RAK

 „You never know how strong you are, until being strong is your only choice.“

Samo jako samo snažno tražilo se od Račića u 2019. godini. Ali…priča se nastavlja. Voljela bih bilo kome iz grupe znakova: Ovan, Rak, Vaga i Jarac reći da odmor dolazi i da možemo da se ladimo u 2020.

Ali, tako biti neće. Bar ne za 95% od ove ekipe. Tu stoje i stelijumi, naročito podznaci u ovim znakovima i lične planete. A zaslužni za to su uglavnom Satun i Pluton u Jarcu. Ulje na vatru su dodali i čvorovi koji su već više od godinu dana na osi Rak-Jarac.

Dragi Rakovi, bili ste prisiljeni da se otvarate. Onako kako vam je najteže. Tragedije, porodične drame, gubitak partnera, posla ili neki ogromni preokreti obilježili su 2019. Takođe, tu smo imali i započinjanje novih poslova, odnosa, zasnivanje porodice novi majndset za Račiće.

Ova 2020. predstavlja nastavak priče, posebno za one koji su rođeni u posljednjoj dekadi znaka Raka ili imaju podznak tu. Za Rakove veoma bitan biće januar, kada će se desiti lunarna eklipsa na 19 stepeni Raka, zajedno sa velikom konjunkcijom Saturna i Plutona i to je vrijeme ozbiljnog svođenja računa.

Toliko energije na osi prva-sedma kuća govori o svojevrsnom sukobu između sopstva, dakle sopstvene ličnosti i nekoga ko se nalazi nasuprot nas, da li je to emotivni, poslovni partner ili neka jako bliska osoba. Mnogi Rakovi su morali žrtvovati neki bitan odnos u svom životu da bi sačuvali sebe.

I što se tiče ovog znaka, u prilog odrastanju ide sjeverni čvor koji će u Raku biti negdje još do maja. Posljednja eklipsa na osi Rak-Jarac u julu završava u potpunosti cijeli jedan ciklus za Rakove. Ako ste se povrijedili, emotivno ili fizički, očekujte sredinom godine završetak jednog velikog zadatka.

Jupiter u Jarcu tokom cijele godine će se rasprostreti kroz šestu ili sedmu kuću svakog podznaka Raka. Za neke predstavnike ovoga znaka posao se širi i razvija, usluge koje pružate sada možete više naplatiti, a i ulazak u novi posao sa nekim partnerom takođe stoji kao opcija.

Za one kojima je podznak na početku znaka, ovo će biti godina patnerstava i rada na tom polju. Podizanje kriterijuma. Jer, nekad je teško priznati, ali Rakovi stavljaju sve druge  ispred sebe. Kada Mars uđe u Ovna, u Rakovsko prirodno četvrto polje, tamo krajem juna, kreću i bitke u kući. Svađe, drame, borba za alimentacije, borbe za državljanstva, osjećaj da se ne pripada u sopstvenoj kući…problemi sa kućom, agresija u kući. Borbe za imovinu.

Rakovi ove godine uče brinuti se o sebi i biti sam svoj majstor. Dopustiti da nešto nestane iz života bez doživljavanja tragedije jednako je teško i nužno za Rakove ove godine. Rakovi, vjerujte u Boga ma ko ili šta on za vas bio, Taj zna šta radi!

The post Veliki godišnji horoskop za 2020. – nova tri znaka! appeared first on Lola.

Više saznajte na izvornom linku: Jelena Puhalo – Veliki godišnji horoskop za 2020. – nova tri znaka! / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.