Veliki izrez na haljini Kije Kockar otkrio previše! (FOTO)

Kurir
Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar dio je žirija ovogodišnjeg takmičenja Izbor za Mis Srbije 2018.godine. Ona je ponijela posebnu odijevnu kombinaciju za ovu priliku.

Pobjednica prve sezone rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar dio je žirija ovogodišnjeg takmičenja Izbor za Mis Srbije 2018.godine.

Ona je ponijela posebnu odijevnu kombinaciju za ovu priliku.

Kija se pojavila u najprovokativnijem izdanju do sada i svojim novim imidžom odmah je skrenula pažnju na sebe, među svim ljepoticama prestižnog takmičenja.

Naime, crna duga haljina stoji joj kao salivena, ali jedan detalj ostao je u očima muškaraca i rasplamsao maštu. Kija je tom prilikom pokazala i kakav donji veš nosi ispod elegantne haljine:

PRODUCENT SE ZALJUBIO U POBJEDNICU ZADRUGE: Španski biznismen ulaže milione u Kiju Kockar!

Osim materijalne koristi, novopečena pjevačica i pobednica prve sezone “Zadruge” imaće priliku i da sarađuje sa tamošnjim velikim zvijezdama, a sa jednim od njih snimiće duet. Inače, producent je, kako kaže naš izvor, još tada bacio oko na pobjednicu “Zadruge”, to joj je i rekao, ali i pokazao direktnim udvarenjem, ali se tada ništa nije dogodilo između njih dvoje. Po njenom povratku u Srbiju, njihov kontakt je postao učestaliji, a kako, saznajemo, on bi uskoro trebalo da dođe u Beograd kako bi se vidio sa Kockarevom.

– Veoma sam uzbuđena zbog toga, ne znam kako ste saznali za to. Ali svakako, to je nešto o čemu smo pričali još kada sam ja bila u Barseloni u julu. Iskrene rečeno, mislila sam da od toga nema ništa i da se neće realizovati ta ideja, ali ubrzo po povratku počele su da se dešavaju lijepe stvari. Producent kojeg sam upoznala tamo, a njegovo ime iz razumljivih razloga ne mogu da vam otkrijem, zapratio me je na Instagramu i tako je vidio moj napredak na polju muzike. Očigledno mu se dopao moj rad, posebno je pohvalio uspeh prvog spota sa Ministarkama i moje pjevanje u pjesmi “Potpis”, pa mi je predložio da se sretnemo i dogovorimo deteljno oko saradnje. To bi trebalo da se dogodi za dvije ili tri nedjelje, on će doći Beograd i jako se radujem tome – rekla nam je uzbuđeno Kija.

Duet sa slavnim pjevačem, čije ime još drži u tajnosti, znatno će uticati na karijeru Kockareve u pozitivnom pravcu. I pored svega toga, ona ne planira da se preseli na Pirinejsko poluostrvo.

– On je dosta uticajan, poznat i ostvaran kao producent. Neosporno je da novca ima, ali meni to nije presudno, već da čovjek ima dobre ideje koje se mogu realizovati. Tačno je da mi je rekao da je spreman da uloži dva miliona eura za početak, ali o tom potom. Vidjećemo još. Što se tiče snimanja dueta, o tome ne mogu ništa da vam kažem dok se ne realizuje. U pitanju je velika zvijezda, muškarac, s kojom taj producent sarađuje već godinama. Ako se dogodi saradnja s tim pjevačem, vjerujte mi, više ništa neće biti isto. Ali šta god da se dešava, ja ne planiram da se selim u Španiju, nego ću živjeti ovdje, a tamo ću ići povremeno zbog poslovnih obaveza – zaključila je Kija koja nam je priznala da joj prija udvaranje producenta, ali da sa njim ne želi ništa više od poslovne saradnje.

(Kurir)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...