Veljko Ražnatović, čija je supruga u drugom stanju, otkrio je termin porođaja supruge Bogdane Ražnatović, a datum ima veliku simboliku što za porodicu Ražnatović.

“Isto je i poslije mjesec dana, isto je. Nema ništa drugačije. Papir ima neko i nešto značenje, ali na kraju dana ista je ljubav. Svadba je bila velika, ali ne može da se poredi sa maminom i tatinom, to je stvarno bilo ludilo”, rekao je Veljko. 

“Prinova je na putu, dobijam sina. Termin je 10. jun, blizu je i mamin rođendan 14. jun, a 15. Boj na Kosovu”, otkrio je Veljko u Ekskuzivno. 
 

Više saznajte na izvornom linku: – VELJKO OTKRIO BOGDANIN TERMIN, MALI ŽELJKO RODIĆE SE NA OVAJ DAN: Veliko slavlje! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.