Veza koja je razbjesnila cijeli region: Sava ima 32, a Adriana 17 godina – on je profesor, a ona učenica, ali su najsrećniji na svijetu!

telegraf.rs

Sava (32) i Adriana (17) su opstali uprkos svim poteškoćama, kao što su negativni komentari na društvenim mrežama, nerazumijevanje, i osude.

Uspjeli su da dokažu i pokažu da razlika u godinama nije prepreka kada se dvoje ljudi zaista voli i da je moguće dobro funkcionisati u takvoj vezi.

U njihovoj vezi ne postoji vrijeme, nema ograničenja, samo ljubav i strast.

zaljubljeni-par (2)

Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, iako je znala da je razlika u godinama velika, ali i da je on profesor.

Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

“Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća”.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća. Cijenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker.

U njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

zaljubljeni-par (3)

Sava je u školi bio profesor na zamjeni, a zatim je otišao u Australiju. Ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim.

Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – kaže Sava.

Kada se Sava vratio iz Australije, počeo je da radi u inostranom call centru, kao agent na francuskom i engleskom jeziku.

zaljubljeni-par (4)

U tom periodu su započeli vezu. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji.

Nastavak na sljedećoj strani…0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...