Muž i žena,radili u vrtu jedno popodne. Muž čistio roštilj, a žena pljevila vrt.

Muž:

-Tvoja je za*njica velika kao ovaj roštilj.

Žena precuti praveći se da nije čula. Muž uzme metar, izmjeri roštilj i reče:

-Bože moj, stvarno je veća od roštilja!

Naveče u krevetu, muž se približio ženi željan nježnosti.

Žena će na to:

OVO JE POČETAK KAD VIDITE OSTALE : Obukle se provokativno i slikale se, ali zbog jednog detalja svi muškarci lude za njima

 

 

Zaboravite Kim: Kylie pokazala obline kojima prijeti slavnoj sestri Kim

Kylie Jenner je zaista prava bomba, a to je još jednom dokazala galerijom slika koje je objavila na Instagramu. Naime, na sebi je imala maleni bijeli top koji je uparila s drečavo-rozim kožnim pantalonama koje su savršeno isticale njene obline. 

Skrolajte do dna da vidite kakve to obline posjeduje ova mlada dama, ostat ćete bez riječi.

Nakon što je osvojila mjesto na Maximovom popisu sto najzgodnijih žena svijeta, Kylie Jenner otišla je na večeru s prijateljicom Jordyn Woods u Zapadnom Hollywoodu.

Za tu priliku 20-godišnja starleta odjenula je sportski grudnjak, termo-tajice s potpisom Alexandera Wanga te prozirne štikle.

Iako je pogled sprijeda na obline koje su je proslavile bio prilično upečatljiv, onaj straga teško ćete zaboraviti. Kad je riječ o stražnjici, Kylie bez imalo problema može konkurirati polusestri Kim Kardashian, kojoj je guza postala zaštitni znak.

Kylie je prije sedam mjeseci rodila kćer Stormi, a tijekom cijele trudnoće nije željela potvrditi da je prinova na putu. Otac djeteta je reper Travis Scott.

Na Maximovoj listi sto najzgodnijih žena našle su se sve sestre Kardashian i Jenner, osim najstarije Kourtney Kardashian. 

U rozim kožnim pantalonama Kylie je imala šta da pokaže.

Jenner je s najboljom frendicom Jordyn Woods predstavila novu kolekciju odjeće pod brandom “Secnd Nture” koja je u prodaju izašla 30. augusta. 

Frendice su obavile slikanje za službenu internetsku stranicu branda, a Kylie je već sad privukla pažnju fanova samim time što je objavila slike sebe na Instagramu. 

Izvor: / novi.ba