Jedan čovjek zove hitnu pomoć:
– Hitna, odmah dolazite, moj mali je progutao ko*dom.
Nakon pet minuta, isti čovjek ponovo zove hitnu pomoć:

– Hitna, nema veza, našao sam drugi.

BONUS ISPOVIJEST:

“Godinama varam suprugu sa njenom rođenom sestrom. Idemo zajedno na ljetovanja, na zimovanja, ma uvijek smo skupa tako da nam nije problem da nađemo vremena za sebe. Međutim i ona se prošle godine udala tako da nam je od tada sve postalo mnogo komlikovanije.

Mjesecima bukvalno hodamo po “oštrici nože” i baš smo rizikovali svaki put kada bi se odlučili naći. Juče nas je moja supruga zamalo uhvatila. Ranije sam se vratio sa posla kući s ciljem da se nađem sa ženinom sestrom i bukvalno 5 minuta prije nego će ona doći pojavila se moja supruge.

Došla je kući sa posla po neke materijale koje je tog jutra zaboravila kod kuće. Uspio sam poslati poruku sestri da pričeka… ono 5 godina sam u paralelnoj vezi i prvi puta su mi se bukvalno odrezale noge od šoka, straha, ma ni sam ne znam kako da opišem šta mi je prolazilo kroz glavu u tim trenucima.

Čak sam u trenutku razmišljao da sve prekinem, ali… KADA SE ONA POJAVILA NAKON ŠTO JE MOJA ŽENA OTIŠLA… MA NA SVE SAM ZABORAVIO. Ne mogu vam opisati tu energiju između nas, ne znam jeli to što je toliko rizično, što je zabranjeno po svim mogućim kodeksima, ali to što doživljavam sa ženinom sestrom, to se ne može riječima opisati.

Sve sam svjesniji da će na ovaj ili ONAJ način između nas pući i da će doći do velikih problema, ali ne želim stati i odustati od nje.”

Izvor: Komični statusi

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: HITNA POMOĆ | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.