Ide Mujo ulicom i naiđe na starog drugara.

– Gde si Mujo?! Je li bolan gde ti je drugar Haso, nisam ga vidio dugo?

– Haso je bolan pog,ino u ratu. Pogodio ga snajper u prst.

– U prst? Kako je pog,ino od metka u prst?

Ide Mujo ulicom i naiđe na starog drugara.

– Gde si Mujo?! Je li bolan gde ti je drugar Haso, nisam ga vidio dugo?

– Haso je bolan pog,ino u ratu. Pogodio ga snajper u prst.

– U prst? Kako je pog,ino od metka u prst?

– Ma nesrećno. U tom trenutku je baš čačkao nos.

BONUS

“Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gdje dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako. Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca. 

Isprvo sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem još otkaz, ali riskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i to se pročulo do ostalih buđovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam to obavljati kao dodatni posao. 

Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe.. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže,i za to bih pobrala dobar novac koji nebi zaradila u tri mjeseca kao sobarica.. 

Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima..

 Šef je oduševljen sa njima jer plačaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze..Nije svjestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene,iako mislim kada bi saznao nebi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni..Sa nekima od njih sam snimila i video uradak za nedaj bože da se nešto desi,mogu se obraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba.. Iako mi trenutno ucjene ne padaju na pamet dokle god me dobro plaćaju.”

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: Ide Mujo ulicom | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.