Voze se Mujo i Fata kroz selo, kad Mujo ugleda ovna i ovcu, pa reče:

– Fato jel ti ono rodbina?

Kaže Fata:

Voze se Mujo i Fata kroz selo, kad Mujo ugleda ovna i ovcu, pa reče:

– Fato jel ti ono rodbina?

Kaže Fata:

– Jeste, svekar i svekrva.

BONUS

“Porodila sam se i dobila drugu kćerku. Dok mi drugi čestitaju, komšinica mi je rekla “baš šteta što nije muško, ali biće sljedeći sin ako bog da”.

Ja u šoku, ne vjerujem šta žena priča, žali me što sam rodila živo i zdravo dijete. Kažem joj kako pol uopšte nije bitan, a ona će “muško je muško, videćeš kad rodiš sina, sin je san svake žene, makar to ne željela da prizna”.

To kaže mlada ženska osoba od 29 godina u 2020. godini. 

Inače ima sina i kćerku i već mi žao devojčice jer vidim kako će je tretirati. I dalje ne vjerujem da takvi ljudi postoje.”

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: Mujo i Fata na selu / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.