Ulazi Mujo  u lift kad tamo prelijepa djevojka.

Pita ona njega:

– Hoćeš li gore ili dole?

Mujo joj mr,tav hladan odgovori:

Ulazi Mujo  u lift kad tamo prelijepa djevojka.

Pita ona njega:

– Hoćeš li gore ili dole?

Mujo joj mr,tav hladan odgovori:

– Polako mala, pa tek smo se sreli.

BONUS: ISPOVIJEST

“Juče sam prala i čistila automobil i ispod sjedišta pronašla minđušu. Hladan znoj me oblio, nisam mogla da vjerujem, nakon 15 godina braka me vara. Toliko mi je bilo muka da sam pored auta povratila.

Onda sam uzela minđušu, ušla u kuću i bacivši na stol ispred muža, onako već luda upitala ga, ŠTA JE OVO!? A on sav smiren mi reče pa nisi glupa, znaš valjda šta je.

Tada sam mu rekla da sam to pronašla u našem automobilu, a tada je skočio sa ležaja i počeo se pravdati da je automobil davao kolegi, kleo se da nije to što mislim.

Sutra idem do njegove firme i ići ću do svake kolegice da vidim kojoj nedostaje naušnica. 

NADAM SE DA JE GOVORIO ISTINU! INAČE…”

 

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: Mujo u liftu | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.