Otiš'o Mujo u pekaru i pita šta stavljate u ove rol virsle pa su ovako DLAKAVE?

Zbunjena prodavačica kaže:

“pa tu ide viršla i jaja!”

Kaže Mujo: 

“Molim vas recite gazdi da obrije jaja”.

BONUS ISPOVIJEST: 

“Moja žena mi je poslije trudnoće rodila crno dijete, dok smo mi svi u familiji bijeli. Počeo sam da urlam na nju i vrijeđam je kako me je prevarila, kako neću da hranim dijete koje nije moje i da volim ženu koja ima dijete sa drugim. Ona me je molila, plakala i poricala prevaru.

 Naravno da joj nisam povjerovao, i taman prije nego što sam skoro istjerao ženu, moja majka ju je dreknuvši zaustavila. Mislio sam da će me podržati, umjesto toga, ona mi je ispričala kako je ona prevarila svog muža u jednoj aferi sa ciganom, i mene je dobila upravo sa tim čovjekom.

foto: Ilustracija

Tako da je dijete koje sad ja imam povuklo na mog biološkog oca, a ne na onog na kog sam godinama mislio da mi je otac i koji me hranio.

Bio sam u šoku, vjerovatno joj je bilo jako teško da prizna čim je ćutke gledala kako se prepirem sa ženom jedno sat vremena.

foto: Ilustracija

Ženi sam se izvinuo, ali tek kad sam poslije mjesec dana uradio DNK test onda sam se i stvarno pokajao. Cijelog života me je majka lagala i da se nije desio ovaj slučaj vjerovatno nikad ne bi ni saznao za ovo.”

foto: Ilustracija

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: MUJO U PEKARI | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.