Muž i žena,radili u vrtu jedno popodne. Muž čistio roštilj, a žena pljevila vrt.
Muž:
-Tvoja je guzica velika kao ovaj roštilj.
Žena precuti praveći se da nije čula. Muž uzme metar, izmjeri roštilj i reče:
…-Bože moj, stvarno je veća od roštilja!
Naveče u krevetu, muž se približio ženi željan nežnosti.
Žena će na to:

OVO JE POČETAK KAD VIDITE OSTALE : Obukle se provokativno i slikale se, ali zbog jednog detalja svi muškarci lude za njima

 

 

Zaboravite Kim: Kylie pokazala ubojite obline kojima prijeti slavnoj sestri Kim

 

Kylie Jenner je zaista prava bomba, a to je još jednom dokazala galerijom slika koje je objavila na Instagramu. Naime, na sebi je imala maleni bijeli top koji je uparila s drečavo-rozim kožnim pantalonama koje su savršeno isticale njene obline. 

Skrolajte do dna da vidite kakve to obline posjeduje ova mlada dama, ostat ćete bez riječi.

SAMO ZA ONE S JAKIM SRCEM: Kylie Jenner u nikad provokativnijem izdanju, zadnjica u prvom planu (FOTO)

 

Nakon što je osvojila mjesto na Maximovom popisu sto najzgodnijih žena svijeta, Kylie Jenner otišla je na večeru s prijateljicom Jordyn Woods u Zapadnom Hollywoodu.

Za tu priliku 20-godišnja starleta odjenula je sportski grudnjak, termo-tajice s potpisom Alexandera Wanga te prozirne štikle.

Iako je pogled sprijeda na obline koje su je proslavile bio prilično upečatljiv, onaj straga teško ćete zaboraviti. Kad je riječ o stražnjici, Kylie bez imalo problema može konkurirati polusestri Kim Kardashian, kojoj je guza postala zaštitni znak.

Kylie je prije sedam mjeseci rodila kćer Stormi, a tijekom cijele trudnoće nije željela potvrditi da je prinova na putu. Otac djeteta je reper Travis Scott.

Na Maximovoj listi sto najzgodnijih žena našle su se sve sestre Kardashian i Jenner, osim najstarije Kourtney Kardashian. 

U rozim kožnim pantalonama Kylie je imala šta da pokaže.

Jenner je s najboljom frendicom Jordyn Woods predstavila novu kolekciju odjeće pod brandom “Secnd Nture” koja je u prodaju izašla 30. augusta. 

Frendice su obavile slikanje za službenu internetsku stranicu branda, a Kylie je već sad privukla pažnju fanova samim time što je objavila slike sebe na Instagramu. 

Izvor: Novi.ba / novi.ba