Pričaju Mujo i Haso:

‘Poslao sam Fatu u trgovinu da mi kupi pivo i udario je auto.’

‘I što ćeš sad?’

MUJO:

Pričaju Mujo i Haso:

‘Poslao sam Fatu u trgovinu da mi kupi pivo i udario je auto.’

‘I što ćeš sad?’

MUJO:

‘A, imam još neke rakije koju sam dobio prošli tjedan

BONUS

“BIla sam u 9-om mjesecu trudnoće kada me muž ostavio i otišao sa nekom mlađom da živi u drugi grad. Ostavio je mene, dvije kćerke i treću koja se trebala roditi svakog trenutka.

Nadala sam se da će se vratiti, ali nikada nije ni nazvao. Ostala sam samohrana majka 3 kćerke, a kako bih im obezbijedila što bolje uslove, odjeću, hranu, knjige znala sam raditi i po 16 sati dnevno. Žuljevi na rukama i nogama nisu stizali ni zarasti, a već bi se novi pojavili. Godine su prolazile, patnja bila sve veća, sve dok jednog dana slučajno nisam naišla na muškarca kojeg je žena koju je volio kao Boga ostavila jer nije mogao imati djece.

Kako se kaže, sterilan je. Upoznali smo se, ne mogu reći zavoljeli, jer prekasno je da se istinski voli, ali se poštujemo i lijepo nam je zajedno. Najvažnije prihvatio je moje kćerke, a još važnije i one su njega. Konačno nakon 5 dugih godina mirno zaspim, ne razmišljajući za budućnost i mene, a i mojh kćerkica.”

Više saznajte na izvornom linku: – VIC: Pričaju Mujo i Haso / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.