Modna dizajnerica Victoria Beckham našla se na meti kritika zbog, kako mnogi fanovi kažu, bolesno mršavih modela koji su nosili njenu novu kolekciju odjeće. 

Beckhamica je fotke sa shootinga objavila na Instagramu, a fanovi su je žestoko popljuvali. Komentirali su kako se kao njeni modeli pojavljuju žene koje su sve mršavije. 

“Nahrani ovog modela, umrijet će ako preskoči još jedan obrok. Tužno je vidjeti ove modele koje promoviraš, izgledaju tako bolesno”, “Tvoji modeli postaju sve mršaviji i mršaviji. Što time učiš svoju kćerku i sve ostale mlade djevojke? Ovo je toliko krivo, Victoria”, glase samo neki od komentara. 

Victoria je objavila i svoj selfie u ogledalu, a mnogi misle kako ne izgleda mnogo bolje od njenih modela. Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.