(VIDEO) Cazinjanin prvi predstavio svoj grad na Zvezdama Granda: Karleuša ga nahvalila da je atraktivan i da ima velike šanse!

Amir Lulić (24) iz Cazina, Bosne i Hercegovine, predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda” prvom pjesmom “Život bez nje tuga je” Enes Begović. Nakon prve pjesme zapjevao je drugu pesmu “Nema ništa majko od tvoga veselja” Šabana Šaulića.

Konačan rezultat bio je pet “da”.

“Momak je talentovan ali nije odabrao dobar repertoar kojim bi nas oduševio”, rekla je Ana Bekuta. Bosanac je rekao da nije bio loš ali ga nije oduševio.

“Leže ti ove pesme. Nije loše bilo”, rekao je Aca Lukas. Jelena Karleuša je pohvalila da Amir dobro izgleda i da je atraktivan.

„Još kad bi otkopčao tu košulju dobio bi svih sedam glasova“, našalila se JK.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.