Petogodišnji dječak u zoološkom vrtu u Nashvilleu prišao je staklu, a njegov otac vrlo brzo imao je snimku koja je postala pravi hit na društvenim mrežama, objavio je portal “Magazin.ba”.

Ian Parker skočio je ispred stakla, a medvjed je oponašao njegove pokrete, što su mnogi nazvali najslađom snimkom na internetu.

Malac je uočio mladunče medvjeda naočara Luku te odmah počeo skakati od veselja. Zatim je Luka došao do stalka i počeo oponašati Iana, skok po skok.

Dječakov otac rekao je kako je igra trajala gotovo deset minuta te dodao kako su se obojica izmorila u isto vrijeme, piše Fox News.

Snimka je prikupila više od pola milijuna pregleda u manje od 24 sata te ju je podijelilo gotovo 14 tisuća ljudi. “Ok, ovo je najslađe ikad”, jedan je od komentara.


Ovo što prevozi automobil je najbolji znak da je stiglo ljeto

Prvi dan ljeta je 21.6., to znaju i mala djeca, piše portal “Index.hr”.

Ali pravo ljeto počinje kad su plaže, ali i ceste pune čuvenih flamingosa.

Nekima super za Instagram, nekima glupi i iritantni, ali nema sumnje da su postali sigurni glasnici ljeta. Nadamo se da je ovaj automobil uspješno stigao na plažu. I flamingos, također.

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, ne sumnjamo da će nas nastaviti nasmijavati s događajima s jadranskih plaža. Tek je počelo.

15 jako kul stvari koje vam uopće ne trebaju, a odmah ćete ih poželjeti

Foto: Izismile

Teško je odoljeti jednoj od najvećih pošasti današnjeg vremena – gomilanju stvari koje nam uopće ne trebaju i koje ćemo iskoristiti mooožda jednom u životu.

U nastavku vam predstavljamo predmete koji su, realno, svima totalno nepotrebni, a opet – tako su kul!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
(index.hr)