Vanredna sjednica Gradskog vijeća, održana je jučer u Bihaću. Na sjednici se raspravljalo o novoj lokaciji za prihvatni privremeni centar, čime bi se stekli uslovi za zatvaranje privremenog centra koji se trenutno nalazi u BIRI.

Uvodno izlaganje na sjednici je imao gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić koji je tom prilikom objasnio zašto predlaže lokaciju Vučjak, koja je kasnije i usvojena.

Također, gradonačelnik Fazlić se u svom obraćanju osvrnuo i na samu hronologiju dešavanja otkako su prvi migranti došli u Bihać, pa sve do danas.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.