Dragan Jović, trener Tuzla Cityja, u razgovoru za zvaničnu klupsku televiziju tuzlanske ekipe je govorio o večerašnjem meču na Grbavici protiv Željezničara, koji se od 21 sat igra u sklopu petog kola Premijer lige BiH. 

Jović je pohvalio tim sa Grbavice, te je poručio kako igre Željezničara su puno bolje od bodovnog salda. Međutim, on se ipak nada da njegova ekipa protiv Plavih može doći do pozitivnog rezultata.

Poslije ove utakmice protiv Sarajeva, spremamo se za meč protiv Željezničara. Cilj je bio da malo osvježimo ekipu u ova dva dana, da ih odmorimo i mislim da smo u tome uspjeli. Idemo na Grbavicu gdje smo fino dočekani u ove dvije evropske utakmice i radujemo se povratku na Grbavicu pred navijače koji znaju da cijene dobar fudbal. Ja se nadam jednom dobrom ambijentu. Mislim da Željezničar u prvenstvu zaista igra odlično, njihove igre su puno bolje od bodovnog salda. Mi smo spremni za to i želimo ponoviti kvalitetnu predstavu, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno, a mi se nadamo pozitivnom rezultatu‘‘, poručio je Jović. 

(Izvor: Oslobodjenje.ba)