STOTINE hrvatskih navijača jutros rano iz Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu kreću na finale Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske koje se od 16:30 igra u Stockholmu.

Na tribinama Tele2 arene se očekuje oko 19 tisuća navijača. Jučer je u prodaji ostalo svega tisuću ulaznica, a organizatori koji tijekom turnira imaju velikih problema s prodajom, presretni su zbog ulaska Hrvatske u finale jer s njom na tribine neupitno dolaze tisuće navijača. U Švedskoj reprezentaciju bodre mnogobrojni Hrvati iz inozemstva, a iz Hrvatske za Stockholm jutros kreće i čarter s navijačima koji će biti uz momčad Line Červara na putu do prvog europskog zlata.

Naša kamera jutros je bila na aerodromu, pogledajte atmosferu. 

“Žene ne znaju da idemo, ali uzimamo zlato danas”, poručili su navijači. 

Organizator čartera: Tu su navijači iz Slavonije, Zagorja, Istre, Dalmacije…

“Uniline travel company je službena agencija Hrvatskog rukometnog saveza i u organizaciji s njima organizirali smo čarter za finale u Stockholmu. Na današnjem letu će biti 180 putnika. Avion je pun do posljednjeg mjesta”, rekao nam je organizator puta Mihael Robić, pa dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uglavnom, tu su ljudi iz cijele Hrvatske, Slavonije, Zagorja, Istre, Dalmacije… Svi krajevi Hrvatske su zastupljeni i atmosfera je jako dobra. Karte su planule odmah nakon utakmice protiv Norveške i za 12 sati je sve popunjeno. Također, jedan avion je otišao u petak, jer su navijači pratili polufinale s Norveškom, tako da će u Stockholmu biti oko 500 navijača. Cijena čartera je skandinavska i iznosi 4995 kuna, a karte za utakmicu varirale su od 1200 kuna do čak 2000 kuna”, poručio je Robić. 

Hrvati spašavaju Šveđane 

“Vas Hrvata barem ima mnogo u Švedskoj. Dakle, računamo da ćete pomoći svojim rukometašima i u finalu. A nama organizatorima će se isplatiti”, rekao je u subotu voditelj press-centra u Tele2 Areni, legendarni vratar Mats Olsson.

U polufinalu su Hrvate i Norvežane u epskoj borbi gledala 16.573 gledatelja, najviše u povijesti na nekoj rukometnoj utakmici u Švedskoj. Međutim, ta će granica sigurno biti podignuta u velikom finalu. 

“Jasno nam je da će Hrvatska igrati kao kod kuće, u što smo se uvjerili tijekom cijelog turnira, a posebno u polufinalu protiv Norveške”, rekao je španjolski izbornik Jordi Ribera uoči velikog finala u Tele2 Areni

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – VIDEO Krenuo navijački čarter za finale: “Žene ne znaju, ali idemo po zlato” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.