Home INSTANT VIDEO: Navijačica pokazala što radi u Splitu pa je napali: ‘Od čega...

VIDEO: Navijačica pokazala što radi u Splitu pa je napali: ‘Od čega ti boluješ?’

1476
0

Naime, naša najseksi navijačica izolaciju provodi na splitskim plažama, a nakon što se par dana pored mora snimala u odjeći, sada je obukla kupaći kostim i obavila prvo kupanje ove sezone.

Naime, navijačica izolaciju provodi na splitskim plažama, a nakon što se par dana pored mora snimala u odjeći, sada je obukla kupaći kostim i obavila prvo kupanje ove sezone.

Ivana Knoll često na svom Instagramu objavljuje fotografije, a posljednjom je posebno potaknula lavinu komentara. I iako je navikla na pozitivne, sada je dobila i brojne kritike. Naime, naša najseksi navijačica izolaciju provodi na splitskim plažama, a nakon što se par dana pored mora snimala u odjeći, sada je obukla kupaći kostim i obavila prvo kupanje ove sezone.

“Ovih 14 stupnjeva je sve što mi treba”, napisala je uz objavu. Mnogi su komentirali kako je hrabra uskočiti u hladno more u ovo vrijeme, no osim komplimenata na račun izgleda i kupaćeg kostima, dobila je i poneke kritike što vrijeme pandemije provodi na plaži umjesto kući.
“Od čega ti boluješ”? pitao je jedan hejter na što mu je ona odgovorila – “od shizofrenije”. Poneki su komentirali i kako će se prehladiti za nekoliko lajkova na Instagramu.(vecernji.hr)