MALENI Amir Ali iz Saudijske Arabije nema noge, ali ga to nije spriječilo da zaigra nogomet s kapetanom naše reprezentacije Lukom Modrićem.

Luka je raznježio svoje brojne fanove objavivši snimku na kojoj se on i Amir dodaju loptom, a dječak mu bez problema parira, krećući se uz pomoć ruku i udarajući loptu glavom. Na kraju se nogometaš potpisao na loptu i poklonio je dječaku.

“Bilo je divno upoznati te Ali, nastavi inspirirati druge svojom srećom. Nogomet je puno više od same igre”, napisao je Modrić uz objavu i u hashtagu dodao: “Najbolje stvari nikad ne dolaze lako.”

(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.