Susretu je uslijedio zagrljaj i plač.

Svoje emocije Azra nije mogla sakriti.

Bez imalo oklijevanja Marija je pomjerila svoje obaveze i došla u Sarajevo kako bi obradovala Azru.

Susret naravno nije mogao proći bez pjesme.

Nakon pjesme Azra i Marija su otišle da na miru popiju svoju prvu zajedničku kafu.

.

Marija Šerifović došla iz Beograda u Sarajevo samo zbog zlatne Azre Dedić!

Nakon što je čula za Azrinu želju za upoznavanjem, srbijanska pjevačica je doputovala u Sarajevo i iznenadila našu junakinju na pres-konferenciji.

.

“Gdje si Marija, legendo”, bile su prve Azrine riječi nakon što je vidjela Mariju kako ulazi na vrata sale u kojoj se prvakinja Evrope u ID judou obraćala medijima.

Nakon vrlo emotivnog susreta i dugog zagljaja sa Azrom, Marija je bila iskrena i rekla da bi bila najsretnija da nema kamera kako bi njih dvije mogle nasamo proćaskati.

.

“Pogledala sam njen jedan intervju i kada sam vidjela da sebe smatra super herojem, znala sam da je to neko poseban. Nemojte da zaboravljate na svoje super heroje. Azra je duplo bolja, uspješnija i ljepša od svih nas, ne samo u BiH nego i u regionu. Ovo je najmanje što sam mogla da uradim za superheroja”, poručila je Šerifović.

.

Dvadesetpetogodišnja Azra Dedić nije krila emocije kada je vidjela pjevačicu Mariju Šerifović za istim stolom.

Šerifović je Azri poručila da u njoj od danas ima prijatelja koji će joj biti na usluzi kad god to zatreba.

.

“Ovo je najmanje što sam mogla da uradim u svom životu”, navela je Šerifović i zahvalila se svima koji su pomogli da se ovaj susret dogodi.

.

.

.

.

..

Foto/Video: Mirnes Mašić/
Izvor: N1

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.