DOBRO je svima poznato da je Luka Modrić jedan period u sezoni 2003./2004. igrao za mostarski Zrinjski kao posuđeni igrač Dinama.

Modrić je bio najbolji igrač prvenstva iako je Zrinjski završio na 11. mjestu, a hrvatski kapetan pamti da su mu na jednom gostovanju u Trebinju stradali omiljeni kostobrani s likom Ronalda Nazaria.

U svojoj autobiografiji Moja igra objavljenoj prošle godine istaknuo je da mu nije bilo lako igrati u toj ligi.

Kolege sa SportSport.ba portala prisjetili su se utakmice Željezničara i Zrinjskog koja je završila 4:2 za momčad iz Sarajeva, u kojoj je Omer Joldić igrao za Željezničar, a Luka Modrić za Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joldić se prisjetio te utakmice.

“Nisam znao koliko godina ima i da je igrač Dinama, primijetio sam plavog dječaka nižeg rasta i da pokazuje određene kvalitete. Mogu ja reći da se tada vidjelo da će napraviti veliku karijeru, ali to nije tako jer sam vidio mnogo talentiranih igrača pa na kraju nisu uspjeli. Njemu je dobro došlo što je došao u takvu ligu kakva je Premijer liga. Zrinjski je bio cijenjena i respektabilna ekipa u kojoj je on imao dovoljnu minutažu”, rekao je pa je dodao:

“Sjećam se da je bilo prohladno, a mi smo odigrali dosta dobru utakmicu jer Zrinjski nije bio bez veze ekipa, bili su respektabilan i cijenjen tim, a Modrić je sigurno imao kvalitetu čim je došao u takvu momčad.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – VIDEO Ovako je Modrić zabijao za Zrinjski: “Nisam ni znao da je Dinamov igrač” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.