Svijet i dalje oplakuje prerani odlazak legendarnog košarkaša Kobija Brajant (Kobe Bryant) koji je život izgubio u helikopterskoj nesreći.

Helikopter je poletio u 9:06 u nedjelju ujutru po lokalnom vremenu, a nestao sa radara u 9:45. U međuvremenu je helikopter kružio iznad Glendalija u Kaliforniji, nekih 20-25 minuta prije pada. 

Upravo u tom periodu jedan stanovnik tog mjesta snimio helikopter.

– Pokušavam da snimim sve neobične stvari koje se dešavaju iznad moje kuće u Glendaliju u Kaliforniji. Nažalost, jutros nisam shvatio da snimam helikopter Kobija Brajanta, njegovu kćerku i ostale 31 minutu prije nego što su se srušili. Počivajte u miru – napisao je na društvenim mrežama.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Video pokazuje jeziv detalj uoči pada Kobijevog helikoptera / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.