Kako ovih dana ne bi baš sve proteklo u ozbiljnom tonu, pobrinuo se tim njemačkih doktora koji je osmislio šaljivi, ali i edukativni video

Vjerojatno se nitko od nas ne može sjetiti vremena u kojima se više pričalo o važnosti osobne higijene, a posebno o temeljitom i učestalom pranju ruku. Situacija s koronavirusom posve je ozbiljna, a kako će sve skupa nadalje odvijati, nitko još ne može sa sigurnošću reći. Ipak, u moru tmurnih vijesti i paničnih prognoza, naišle smo i na jedan neočekivani, ali itekako potrebni video.

Skupina njemačkih doktora iz Essena snimila je kratki edukativni video o tome kako ispravno dezinficirati ruke, kihati i općenito se ponašati u ovom rizičnom periodu. Sve je skupa daleko od uštogljenog i strogog – upute su otpjevane uz preinaku hit pjesme Rolling Stonesa, (I Can’t Get No) Satisfaction i pripadajuću koreografiju. Kako je sve skupa ispalo, pogledajte u sklopu članka.

Izvor: super1telegram.hr

Više saznajte na izvornom linku: – VIDEO RASPJEVANIH NJEMAČKIH DOKTORA ZALUDIO SVIJET: Svi plaču od smijeha! A tek OVAJ DETALJ ….LUDILO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.