SJAJNA atmosfera u ruskih mjesec dana obilježila je hrvatski put do srebra.

Sve je počelo nakon što je Vrsaljko na ćelavo ošišao Matea Kovačića, a onda se nastavilo urnebesnim snimkama iz hotela, svlačionice… Sudjelovali su svi, od Ćorluke i Brozovića sve do Modrića i Mandžukića. Vrhunac svega bila je snimka Šime Vrsaljka koji je Englezima nakon pobjede poslao zanimljivu poruku uz povijesnu rečenicu: “Englezi, la pa pa, kući na spavanje, Hrvati na postolju. Englezi idu kući praznih ruku, to je bilo šamaranje od prve do zadnje minute.”

Kovačić, Dalić, Vrsaljko, Mandžukić i još nekoliko igrača odlučili su srediti frizure nakon pobjede nad Argentinom. U hotel im je došla ruska frizerka koja po riječima reprezentativaca, nije baš bila vješta sa škarama. “Uništila” je frizure igrača, a najlošije je prošao Mateo Kovačić koji je poželio biti ošišan kao David Beckham, no nije ispalo kako je očekivao pa ga je Šime Vrsaljko morao ošišati na ćelavo. Taj događaj pokrenuo je čudesnu atmosferu, a kakvo je zajedništvo vladalo tih mjesec dana, potvrdilo se i na dočeku u Zagrebu.

Jedina snimka do jučer koja je bila na internetu je ona kada Vrsaljko šiša Kovačića, a Lovren je jučer objavio i kako počelo.

 

 Mateo Kovačić je na kraju nagore prošao.  Dobio je “lonac” na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr