Ivana Šopić i Marko Janjuševi Janjuš su izbarani za ovonedjeljne potrčke, a ovo je prva noć koju su proveli u izolaciji zajedno.

Šopićeva i Janjušević su se sve vrijeme ignorisali i tako i zaspali.

Šopićeva nije imala miran san, te se sve vrijeme okretala, a u jednom trenutku joj je jorgan skliznuo i sijevnula je njena zadnjica.

Janjuš je za to vrijeme spavao dubokim snom i ništa od ovoga nije primijetio.

Podsjetimo, Ivana je za stolom iznijela informacije da joj je Janjuš pisao ljubavna pisma dok je bila u vezi sa Filipom Đukićem, kao i to da njegov brak sa suprugom Enom ne funkcioniše.

Zbog svega ovoga Janjušević je šokran, te se cijele noći jadao zadrugarima.

.

.

.

(Republika.rs)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.