Foto: YouTube

Zoološki vrt u Denveru je na internetu podijelio video koji je raznježio srca diljem svijeta. U njemu možete vidjeti malog lavića kako se igra u svojoj nastambi, a iako je mladunče glavna zvijezda videa, postoji još nešto što je zadivilo ljude koji su pogledali ovu slatku snimku iz zoološkog vrta.

Naime, najzanimljiviji im je bio trenutak kada je došao tata lav i spuštao se kako bi detaljno upoznao svoju bebu. Tada je dvogodišnji lav Tobias zapravo prvi put upoznao svoga malog nasljednika, sina s kojim je odigrao slatku ulogu u ovom videu.


.

.

.

.

.

.

.

.

.
Njihov slatki video možete pogledati ovdje:
.

.
(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.