Vi mislite da ste neki dobri dečki jel’ da? Je*ite se svi! Je*ite se! OK? Hoćete da vam ponovim milijun puta?! Je*i se Gigi Datome! Srami se! I ti Mahmutoglu isto! Da sam normalan, poslao bih te u svlačionicu, urlao je na igrače turskog kluba na minuti odmora srpski trener Željko Obradović.

Foto: Simone Lucarelli/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Nisu se proslavili košarkaši Fenerbahčea na gostovanju kod ruskog CSKA te su se nakon egala u prvom poluvremenu, potpuno raspali u nastavku. Kraj treće i početak zadnje četvrtine slomio je Žocove pulene koji su dobili ‘jezikovu juhu’ u punom smislu izraza. Mnogi su samo gledali u pod, a trener Obradović je bio u elementu.

– Stvar koju nikako ne volim je kada vidim da naši igrači izgledaju kao da nisu zainteresirani za igru. Jako je teško kada se vidi tako nešto. Pokušao sam ih probuditi i nešto učiniti… Žao mi je što to moram reći, ali tako se osjećam. Ali kako da se osjećam kada završimo četvrtu četvrtinu sa samo dva faula – rekao je nakon utakmice trener Fenerbahčea.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Talijan Datome i Turčin Mahmutoglu dobili su najveću porciju na prozivci, ali nije ih to motiviralo jer su na kraju ipak izgubili 88-70. fenerbahče u Euroligi ima veoma loš omjer 2-6 te se nalazi na 15. mjestu, dok je CSKA drugi uz omjer 6-2.

Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr