Obećavate li da ćete poštivati pravila kućnog pritvora i nećete napuštati pritvor? Odlično, smijete izaći iz zatvora. Određujem vam kućni pritvor. Paragvajski je sudac izrekao svoju odluku, a lica Ronaldinha i brata Roberta raširila se u osmijehe. Nakon 32 dana: umjesto zatvora – hotelčina.

POGLEDAJTE VIDEO: RONALDINHO

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Sa sucem je komunicirao stariji brat, Roberto. Jedan od najboljih brazilskih i svjetskih nogometaša svih vremena stajao je u pozadini pored odvjetnika i prekriženih ruku čekao pravorijek.

Zbog epidemije korona virusa (Paragvaj u trenutku pisanja ovog teksta bilježi 124 zaraženih i pet smrtnih ishoda) saslušanje se nije održalo u sudnici nego putem video poziva.

Svi su nosili maske i rukavice osim Ronaldinha i njegovog brata. Brazilci su u paragvajskom zatvoru zaglavili zbog korištenja lažnih putovnica, a za jamčevinu su platili 1.600.000 dolara.

GLAMUR I LUKSUZ

Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor…

Iz zatvora su otišli u hotel Palmaroga, u paragvajskoj metropoli Asuncionu. Bazen na krovu, teretana, vinski podrum, restoran i bar… To će biti pritvor Ronaldinha Gaucha i Roberta de Assisa Moreire do kraja suđenja.

Foto: hotel palmaroga

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Video: Trenutak u kojem Ronaldinho doznaje da izlazi iz zatvora / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.