Dok je korteo Bad Blue Boysa dolazio na San Siro, usprkos velikim naporima policije i osiguranju utakmice između Atalante i Dinama u Ligi prvaka došlo je do nereda između dviju manjih skupina navijača obiju momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Do gužve je došlo ispred ulaza broj 10, gdje su na stadion ušli navijači Dinama. Letjele su boce i baklje, nekoliko navijača Atalante ostalo je ležati na podu, a hitna pomoć odvezla je dvoje vidno alkoholiziranih ljudi.

📣 Tensione a #SanSiro prima di #AtalantaDinamo
Interviene la polizia pic.twitter.com/x4XkofTGPK

— Tuttomercatoweb (@TuttoMercatoWeb) November 26, 2019

Srećom, sve se brzo smirilo, policija je reagirala i uvela red oko stadiona, ali i na tribini, gdje su navijači razdvojeni u dva dijela velikim plavim platnom.

Foto: Hrvoje Tironi/24sata

Foto: Dubravko Miličić/24sata

Foto: Dubravko Miličić/24sataIzvor: Josip Tolić, Fabijan Hrnčić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.