Skoro devet godina kasnije, nakon rekorda po broju obrana naslova teške kategorije (3) i zaslužene titule “najboljeg teškaša u povijesti”, Stipe Miočić je i dalje na svojem vrhuncu te drži titulu kraljevske divizije UFC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Prema riječima predsjednika Dane Whitea, Stipina ozljeda oka je sanirana, ono je sve bolje i uskoro bismo trebali gledati posljednji nastavak trilogije s Danielom Cormierom nakon kojeg bi se Amerikanac trebao povući u mirovinu.

I dok MMA svijet čeka na treći sudar titana zavijen pandemijom korona virusa, UFC je odlučio počastiti svoju publiku i na društvenim mrežama objavio video Stipina debija u UFC-u.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Protivnik na UFC 136 u Texasu bio mu je udarač Joey Beltran, kojeg je Miočić pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom poslije tri runde teških batina. Stipe je dominirao više-manje cijelu borbu, no bio je to prvi put u karijeri da ga je netko odveo do sudačke odluke.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

– Morao sam pratiti gameplan jer da nisam, dobio bi batina od trenera. Na kraju sam pobijedio, par puta se poskliznuo i ušao u nepotrebne razmjene. Ali koga briga na kraju, imam dobru bradu i jedini problem je bio što sam bio toliko nervozan prije same borbe. Ali što je, tu je – rekao je Stipe nakon borbe.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

UFC publika je s nestrpljenjem čekala njegov debi i s posebnom pozornošću se pratio prvi nastup bivšeg Golden Glove prvaka te hrvača NCAA Divizije I. Skoro devet godina kasnije, isti taj tip je najbolji teškaš ikada.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – VIDEO UFC časti: Pogledajte kako je Stipe unakazio borca u debiju / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.