Bivši hrvatski reprezentativac Veldin Karić (46) zauvijek se urezao u srca svih ljubitelja 1. HNL. Svojim majstorijama i golovima godinama je oduševljavao, a nogometnu karijeru zaključio je prošle godine u dresu hrvatskog trećeligaša Varteksa. Uveo ih je iz četvrtog ranga u treći fenomenalnim potezima.

Pogledajte video:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Dugokosi Brođanin pridržava se mjera predostrožnosti i vrijeme uglavnom ovih dana provodi kod kuće, a pokazao je i da prati trendove pa je na svojim društvenim mrežama podijelio video kako tehnicira, odnosno žonglira, s toaletnim papirom. Pokazao je klasu i može se kazati kako to radi bolje nego neki loptom.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Jedan, dva, tri… Napravio je Kara 13-14 komada na nogu u dresu navijačkog Varteksa, a u pozadini je svirao megahit Don Omara “Danza Kuduro”. ‘Izazvao’ je, na kraju i kapetana navijačkog Varteksa Romana Nježića (27) te bivšeg suigrača, a danas stopera prvoligaša Varaždina Ivana Novoseleca (24)

Pogledajte video: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Pridružio se bivši napadač Varteksa, Marsonije, Dinama i Torina nogometašima koji su se okušali u “Ostani doma” izazovu. Taj izazov munjevito se širi društvenim mrežama, a Karić je, prema viđenom, pokazao da još nije za staro željezo. A poslao je i poruku podrške u borbi protiv korona virusa. 

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić, Mato Galić – VIDEO: Veldin Karić tehnicira wc papirom i šalje poruku podrške u borbi protiv korona virusa / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.