Foto: YouTube

Australac koji je snimio ovaj video zapeo je u prometu, a dok se polako vozio u koloni, snimio je zanimljiv prizor sa svoje lijeve strane. Ugledao je kamion s dugačkom prikolicom te “teretom” koji ga je odmah nasmijao.

Jedan od komentatora na YouTube videu otkrio je da je riječ o običaju kojeg se drže neki vozači kamiona. Naime, oni vjeruju da vožnja bez tereta donosi nesreću.

Morao je ovo snimiti…

Pogledajte što je vozač kamiona stavio na prikolicu:Pas je ni kriv ni dužan jako uplašio ovu ženu, pogledajte zašto
Foto: Izismile

Pas je odmarao na suncu i bavio se svojim poslom. Jedna žena prolazila je malo dalje od njega i zbog igre svjetla i sjene zamijenila ga s jednom drugom, puno opasnijom vrstom. Sigurno se jako uplašila.Nevjerojatne transformacije koje potvrđuju da je svaka žena lijepa
Foto: bogomolov_image_school Instagram

Konstantin Bogomolov jedan je od značajnijih lica u Latviji. Ovaj talentirani dizajner već 30 godina pomaže ženama pronaći svoj stil. nedavno je otvorio svoju školu Bogomolov ’Image School gdje svoje znanje i iskustvo prenosi svojim učenicima.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.