Foto: YouTube

U ovom KFC restoranu u kalifornijskom gradu Fresno došlo je do kaosa nakon što je jedna mlađa žena poludjela jer je nisu htjeli poslužiti.

Radnici restorana su samo slijedili upute koje su dobili od šefa. Naime, nije im dopušteno poslužiti osobe koje na licu ne nose zaštitnu masku. Ova žena očito ne dijeli mišljenje da se trebaju držati epidemioloških mjera pa se bijesno počela penjati po pultu za posluživanje, derati se i prijetiti radnicima.

Leah Chastain, žena koja je snimila ovaj video, rekla je da je ova “mlađa gospođica” bez maske na licu kašljala po restoranu.

Pogledajte kako je to izgledalo:(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.