Jedna od najatraktivnijih borbi u FFC ringu uopće bio je okršaj popularne “BiH zvijeri” Tomislava Spahovića i švedskog Hrvata Christiana Golčića.

Turnir je održan u Splitu prije dvije godine, a Fight Site je sada objavio video spektakularnog nokauta koji je postao hit na društvenim mrežama.

Izgledom jedan od najatraktivnijih boraca svijeta Tomislav Spahović po kratkom je postupku “uspavao” švedskog Hrvata Christiana Golčića, višestrukog švedskog kick-boxing prvaka.

Pogledajte jedan od najdojmljivijih nokauta ikada ubilježen u FFC ringu.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.