Prije nekoliko dana pjevačica je iskeširala oko 10.000 eura za šest kristalnih lustera u jednom tržnom centru, saznaje „Alo!“.

Ona je u radnju stigla u pratnji supruga Tašketa, a pažnju su joj privukli najskuplji lusteri.

– Viki je jedno popodne ušetala u radnju ruku pod ruku sa svojim mužem, a potom se uputila u dio gdej su lusteri i počela da mjerka sve redom. Naravno, za oko su joj zapali najskuplji koji postoje u toj radnji i od kojih nije mogla da odvoji pogled – kaže izvor i otkriva da se radi o kristalnim lusterima čija se cijena kreće od 1.000 do čak 3.000 eura.

– Kada je zaposlenima rekla da joj je potrebno šest lustera, svi su bili iznenađeni s obzirom na to da je poželjela da kupi baš te najskuplje. Tražila je četiri velika i dva manja kako bi imala po jedan u svakoj sobi. Bila je presrećna kada je čula da u radnji ima onoliko komada koliko želi, ali njen muž nije djelovao tako raspoloženo. Ko bi mu i zamjerio kada je zbog njene želje za kristalnim lusterima morao da iskešira 10.000 evra – navodi izvor i ističe da je Miljkovićeva kao prava zvijezda rekla da će poslati radnike po svoje lustere ukoliko oni ne budu mogli da joj ih dostave.

– Osim što je ljubazno zahvalila radnicama koje su joj pomogle u odabiru, Viki je ponudila da njeni radnici dođu po lustere ukoliko radnja ne može da ih dostavi kroz dan-dva. Čini se da joj se baš žuri da montira sve što je zamislila u svom novom stanu i da ne želi da gubi vrijeme – zaključuje izvor za „Alo!“.

(Alo.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – VIKI MILJKOVIĆ UŠLA U PRODAVNICU I KUPILA LUSTERE ZA 10.000 EURA: Kad je Taške vidio, slošilo mu se, OVAKVE NEMA NIJEDNA SRPSKA PJEVAČICA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.