Ako postoji sinonim za nogometnu moć i privilegiranost onda je to: Real Madrid. Najveći klub svih vremena u čiju su korist suci najčešće griješili. I “griješili”. Naravno, svaka era i svaka liga imaju svoje povlašteno čedo (npr. Juventus u Italiji ili Crvena zvezda u bivšoj ligi), ali pojam nedodirljivosti i u domaćim i u europskim utakmicama bio je i ostao – Real.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Vinicius Junior je Brazilac i jako mlad dečko. Tek mu je 19. Pa status Reala kod sudaca izgleda procjenjuje unazad godinu i pol dana. Otkad je on na Santiago Bernabeu.

Španjolci su kod kuće izgubili prvu utakmicu osmine finale Lige prvaka od Man Cityja (1-2) u okršaju koji je cijeli nogometni svijet jedva čekao. Real je vodio 1-0, a City izjednačio golom Viniciusovog sunarodnjaka Gabriela Jesusa.

Vuku se repovi iza tog gola. Bilo je kontakta Jesusovih ruku sa leđima Sergija Ramosa koji je glavom htio izbiti loptu. Talijan Orsato žestoko je i u korijenu srezao proteste domaćih zbog navodnog faula u napadu.

Foto: Susana Vera

A mladi Vinicius je nakon utakmice pun pravedničkog gnjeva zdvajao nad tužnom sudbinom nemoćnog Reala kojeg vidi kao konstantnu žrtvu sudačke zavjere!

– Gabriel Jesus je kod tog prvog gola napravio očiti prekršaj, svi su to vidjeli. Ja sam stajao uz aut-liniju i savršeno vidio da je bio prekršaj. Danas imamo VAR, ali sudac nije htio zaustaviti igru, nije htio pogledati što se dogodilo. Ma uvijek se ponavlja ista priča… Suci u Madridu namjerno griješe na štetu Reala! – rekao je ogorčeni Vinicius Junior.

Osim navijača njegovog kluba teško da itko pod kapom nebeskog dijeli njegovo mišljenje.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Vinicius Junior i njegov oštećeni Real Madrid / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.