Subotnje veče rezervisano je za ”Izbacivanje” u Beloj kući, međutim osim što će večeras jedan od nominovanih zadrugara zauvijek napustiti najgledaniji rijaliti na našim prostorima ”Zadruga 2”, na veleljepno imanje useliće se i novi ukućani.

Večeras gledaoce TV Pink očekuje ”Vanredno ubacivanje”, a zadrugari ni ne slute da će im se u Beloj kući pridružiti još dva učesnika.

Nema sumnje da je pred nama izbudljiva noć u ”Zadruzi 2”, a kako će zadrugari dočekati nove cimere i reagovati kad ih ugledaju na vratima Bele kuće, ostaje da vidimo.

Večeras u 22 časa budite uz kanal televizije Pink i ne propustite ”Vanredno ubacivanje” i ”Izbacivanje” iz ”Zadruge 2”.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.