Moj suprug i ja vjencali smo se ljetos i živimo u malom iznajmljenom stanu od 50 kvadrata. 

Oboje radimo i imamo fine plate ali ovo nam je savršen početak života jer nama ništa ljepše ne treba,barem ne jos a kada dođu djeca onda ce biti i veći stan.

 

Neki dan se vracam s posla i svratim u restoran kineske hrane koji je u blizini našeg stana i očekivala sam i muža ali nije dosao samo sam na brzinu jela i kuci.

 

Kada sam stigla on u kuhinji sjedi i sav nešto zabrinut kaze mi dođi moramo nesto popricati.

Meni se noge odsjekle kontam u sebi sad ce me sigurno ostaviti a on mi kaže: ” Draga zeno moram ti ovo reći ali nemoj se ljutiti,ti moras naučiti nešto kuhati ja ne mogu više jesti ovu kinesku hranu oči su mi se ukosile” 

Od svog straha šta li ce mi reći kada je to rekao ja sam umrla od smijeha,i danas dan kada se toga sjetim ismijem se.

P.S naučila sam kuhati!

Izvor: Ispovesti.com

Izvor: Novi.ba / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.