Nema savršenih vjenčanja, i uvijek će neko naći neku zamerku na provod ili hranu, ali ono što je ova mlada doživela pravo je poniženje, a snimak je postao viralan.

Šine Tamajo i njen suprug Jon Čen sa Filipina dugo su planirali svoje vjenčanje i obraćali pažnju na svaki detalj. Nisu štedjeli ni na čemu, pa su angažovali čak i planera za vjenčanja.

Nakon vjenčanja u crkvi koje je proteklo savršeno, došlo je vreme za slavlje i prvo poniženje. Kad su ugledali posluženje, ustanovili su da je sve na meniju ulična brza hrana. To je već bilo dovoljno loše, ali onda je došao trenutak da se siječe torta koja na oko nije djelovala loše sve dok Šine i Jon nisu zasjekli prvo parče i ustanovili da je torta od stiropora. Tada je Šine briznula u plač, a gosti su pozvali policiju.

Ceo slučaj je prijavljen, a planer je završio na sudu jer nije isporučio ništa od obećanog i jer je prevario i Šine i mnoge druge na sličan način.

 

Više saznajte na izvornom linku: – VJENČANJE JE LIJEPO KRENULO, A ONDA JE USLIJEDIO PAKAO: Mlada grcala u suzama, POLICIJA ODMAH REAGOVALA! Nisu ni sanjali da će ih ovo snaći! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.