“Vjerenica mi je iz imućne porodice i njeni su joj prošli mjesec kupili stan.Juče mi je predložila da potpišemo predbračni ugovor pošto želi da se zaštiti. Ja sam odmah pristao iako joj svejedno ne bih dinar uzeo.

Međutim meni se ukazala jako dobra poslovna prilika u inostranstvu koja se možda jednom u životu dobija. Predložio sam joj da prihvatim tu priliku, da odem u inostranstvo na dvije godine, zaradim novac i kupim neku malu garsonjeru.Tu garsonjeru bi izdavali a novac bi išao u naš kućni budžet. U slučaju da se rastanemo taj stan bi išao meni, da ne dođem u situaciju da ostanem na ulici.

Ona je na to jako burno reagovala, počela je da pravi drame i rekla je da će me ostaviti ako to prihvatim. Sad stvarno ne znam šta da radim, jako je volim, o razvodu ni ne razmišljam ali opet ne znam šta može da se desi u budućnosti. Ne želim da je izgubim ali takođe ne želim da u starosti opet počinjem život od nule.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Vjerenica mi je iz imućne porodice…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.