Vjereničke fotografije Alis Snodsmit i Kolina Hjueta postale su viralni hit nakon što nisu baš uspješno uspjeli da kopiraju jednu “savršenu” fotografiju veridbe jednog drugog para s Pinteresta.

Zajedno su više od tri godine, a Kolin je zaprosio Alis u avgustu ove godine. Vjenčanje će im biti u maju sljedeće godine, a na pozivnice su htjeli da stave neke romantične fotografije pa je Alis poželela da rekreiraju pozu s šampanjcem koju je vidjela kod jednog drugog para.

Nije im baš uspjelo, a Kolin je fotografije objavio na Tviteru i stvorio viralni hit. Fotografisao ih je prijatelj i fotograf Čendler Lefevr.

Foto:Twitter

Foto:Twitter

Foto:Twitter

“Pronašli smo pravi ugao snimanja, ali ja nisam uspio da pronađem pravi ugao sa flašom”, našalio se Kolin za BuzzFeed. “Fotograf se toliko smijao da je pao”, opisali su.

Na kraju su odlučili da snime druge fotografije, na kojima samo šetaju.

Fotografije na Tviteru sad imaju skoro pola miliona lajkova i više od 50 hiljada šerova. 

Novi.ba/Srbijadanas.com

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.