VLADIMIR OTVORENIM PISMOM PRIZNAO SVE: Ovo je prava istina o Stanijinom izlasku iz “Zadruge” i njihovom odnosu! (FOTO)

alo.rs
Stanija Dobrojević sinoć je hitno napustila rijaliti "Zadruga 2" zbog problema sa zdravljem, a mnogi su se pitali da li će se javiti dečku Vladimiru Tomoviću ili će po izlasku da zaboravi na njega i sve trenutke.

Stanija Dobrojević sinoć je hitno napustila rijaliti “Zadruga 2” zbog problema sa zdravljem, a mnogi su se pitali da li će se javiti dečku Vladimiru Tomoviću ili će po izlasku da zaboravi na njega i sve trenutke.

Starleta se nije oglašavala u javnosti, ali je Vladimir otkrio sve detalje. Oglasio se na Instagramu i napisao šta je prava istina.

“Ljudi. Prije svega želim da vam se zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca.

Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletela za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se.

Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona može izaći iz rijalitija je i to da sigurno ne bih par sati prije njenog izlaska iz Zadruge ja došao u Crnu Goru već bih je čekao na izlazu.

Za sve koji pitate da li smo se čuli, JESMO. Bili smo na vezi do ponoći, do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmijana je odletjela i svi je sa osmijehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gdje je stala kada je rijaliti u pitanju

Na njoj je da se što prije oporavi, a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu.

P.S. U prilog ovoj prili stiže i skrinšot naše komunikacije preko Vibera. Živi mi bili”, napisao je Vlada i tagovao Staniju.

 

 

On je potom objavio i fotografiju na kojoj se vidi da su njih dvoje nasmijani razgovarali preko Vibera.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...