Vlašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić, viknuli su u glas navijači na Rujevici i svi zajedno odahnuli. Poveli su Slovaci u prvom poluvremenu i ta neizvjesnost trajala je sve do 55. minuti kada je Nikola Vlašić još jednom pokazao kakva je klasa od igrača. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Dino Perić je povukao loptu sve do centra kada ju je izgubio iz kontrole, a onda je pukom srećom došla Vlašića. Nikola ju je poveo, došao do vrha šesnaesterca i onda pogodio Dubravkin desni donji kut za 1-1.! 

Nikoli je ovo treći gol u dresu reprezentacije, a zanimljivo je da je sva tri zabio izvan šesnaesterca i to sve u donji desni kut. Publika je odahnula, a odahnuli smo i mi jer smo opet došli na korak da osiguramo izravan plasman na Euro.

POZNATI NA TRIBINAMA

Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković

A samo pet minuta poslije Bruno Petković nas je odveo u opću ekstazu. Hrvatska je dobila 10. korner, a njega je opet krenuo izvesti Luka Modrić. Ovaj put je sjajno naciljao na vrh peterca gdje je bio Bruno Petković koji je zakucao loptu u mrežu za 2-1 i veliko slavlje na Rujevici. Zanimljivo, i Petković je već zabijao Slovacima, a bilo je to u Trnavi kada smo ih dobili 4-0.

FOTO: ATMOSFERA NA RUJEVICI

Orio se Mišin hit: Navijači od Hercegovine pa do Australije

Bili smo u strahu da bi nas Slovaci mogli srušiti, ali Bruno i Nikola su to demantirali sjajnim golovima i doveli nas na koračić od izravnog plasmana na Europsko prvenstvo…

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr