Vlasnik vile provalio djevojci u sobu, stavio joj drogu u piće, a onda su usljedili JEZIVI DETALJI KOJI SU ZGROZILI I POLICIJU

24h.ba
Ljetovanje koje je 21-godišnjoj djevojci pretvorilo život u pakao.

Ljetovanje koje je 21-godišnjoj djevojci pretvorilo život u pakao.

Ruska turistkinja (21) koja je bila na odmoru u indijskom ljetovalištu Tiruvanamalai nadomak Čenaja, doživjela je horor koji će pamtiti cijelog života.

Prvih nekoliko dana bili su joj kao iz bajke, ali tek onda su usljedile dramatične scene. Dok je Ruskinja bila na plaži, gazda joj je provalio u sobu i sipao joj u vodu koju je pila neku supstancu od koje je kasnije izgubila svijest. Za to vrijeme, vlasnik i vodič doveli su još šest osoba, čekali su i “bili u pripravnosti” da ugrabe trenutak kada djevojka popije vodu.

Kada je to učinila, počela je da gubi svijest, a konstrumi su uletjeli u njenu sobu i zvjerski je silovali.

Od šoka nije mogla da se oporavi, a samo ona zna kako je uspjela da pobjegne iz vile i slučaj prijavi policiji. Organi reda su odmah odreagovali i uhapsili osumnjičene osobe.

Kampanje za zaštitu žena napominju da zabog učestalih seksualnih napada nije preporučljivo da žene same ljetuju u ovoj zemlji, jer je Indija pored Avganistana najmanje bezbjedna zemlja u Aziji po pitanju silovanja.

NEVIĐEN skandal u Budvi! Aleksandru Prijović u sobi napali pijani Rusi, upalo obezbjeđenje, izbila opšta frka! (FOTO)

Aleksandra Prijović samo dvije noći spavala je u jednom hotelu u Budvi, pošto je preostalo vrijeme sa Filipom Živojinovićem boravila na porodičnoj jahti, ali je i to bilo dovoljno da doživi neviđeni stres!

Naime, kako saznajemo, Aleksandri su jutro poslije nastupa u jednoj lokalnoj diskoteci u apartman upala dva pijana Rusa, čiji je apartman bio tik do njenog i Filipovog!

Sve se dešavalo oko 10 časova ujutru kada su se momci vratili iz provoda, a po priči našeg sagovornika bili su toliko pijani da su jedva stajali na nogama!

– Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gdje je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje – priča naš izvor.

– Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava!Pritom, ništa ih nije razumjela jer su stranci. U jednom trenutku su htjeli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela – objašnjava izvor Telegrafa.

Aleksandra je iz sobe izašla tek kada su muškarci napustili hotel i uputila se ka jahti kojom su otplovili u jedno mjestašce na primorju, gde je te noći imala nastup.

Po napuštanju hotela smo sreli mladi bračni par, ali Aleksandra nije bila voljna da priča na temu incidenta u hotelu.

Nakon RAZVODA OD MUSTAFE, Emina Jahović podijelila SRETNE VIJESTI – stiže i PRSTEN!

Kako su turskim medijima saopštili izvori bliski ovom paru, njih dvoje su se dogovorili da starateljstvo nad sinovima, devetogodišnjim Jamanom i šestogodišnjim Javuzom, pripadne majci, dok će ih otac viđati u dogovoreno vrijeme.

Nakon što je riješila svoju porodičnu situaciju, Emina je odlučila da se malo poveže sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, tako što će odgovarati na njihova pitanja.

Mnoge poruke koje su joj slali, bile su zapravo samo čestitke na njen izgled i rad, ali bilo je i onih koji su ipak bili konkretniji.

Jednog od njih je interesovalo da li Emina planira da izbaci neku novu pjesmu.

– Sljedeći singl uskoro… Prsten – napisala je Emina i tako usrećila mnoge njene obožavatelje.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...