Poznato britansko voditeljsko lice Phillip Schofield priznao je na Instagramu da je homoseksualac. Schofield vodi jednu od najpopularnijih britanskih emisija “This Morning” i već 27 godina je u braku sa Stephanie Lowe i imaju dvije kćerke. 

– Nikada ne znate šta se događa u nečijem naizgled savršenom životu i sa čime se ljudi sve bore. Uz podršku svoje žene i svojih kćerki prihvatio sam činjenicu da sam gay. To je prouzrokovalo brojne teške razgovore u našem domu. Oženjen sam Steph gotovo 27 godina i imamo dvije prelijepe kćerke – Moly i Ruby. Moja porodica je pokušala da me razveseli, obasipa ljubavlju i nježnostima, iako su i same bile zbunjene. Ipak, i dalje ne mogu da spavam i prošao sam kroz neke vrlo mračne trenutke –  napisao je voditelj.

– Supruga je bila nevjerovatna, jako je volim. Ona je najljubaznija duša koju sam upoznao. Moje djevojke su me zadivile svojom ljubavlju, zagrljajima i ohrabrujućim rečima. I moja i Steph porodica zaprepastile su me svojom ljubavlju, prihvatanjem istog trena i podrškom. Naravno da su zabrinuti za Steph, ali znam da će nas oboje podići. Molim vas budite ljubazni, posebno prema mojoj porodici – zaključio je na kraju.


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Voditelj poslije 27 godina braka priznao da je homoseksualac / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.